Velkommen

Rosenmetoden kan egentlig ikke beskrives, det må erfares. Det er en myk, samtidig kraftfull berøringsterapi som kan gi dyp avspenning og bedre kontakt med dine følelser og behov. Til Rosenmetoden kommer mennesker som ønsker en endring i livet. Mange har kroppslige symptomer og har smerter i skuldre, nakke, rygg eller migrene og hodepine. Mange føler seg slitne og har lite energi, dårlig søvn, uro, depresjon og opplever vansker med sine relasjoner, på jobb og privat. Rosenmetoden kan være til hjelp. Vi er alle mennesker.

Velkommen til å lese mer på hjemmesiden – velkommen til å ta kontakt med meg hvis du vil vite mer. Jeg har taushetsplikt.

Jeg leier lokaler i Helsesirkelen i Lillehammer sammen med min gode kollega Brit Syljuberget. Lokalene ligger midt i gågata, i Storgata 64, i gutua ned fra Fretex mot kunstmuseet/Stortorget.

 

Det er stengt for kommentarer.