Hva er Rosenmetoden?

Rosenmetoden er en kroppsterapi der jeg bruker hendene på en myk og lyttende måte på  kroppen. Berøringen kan få spente muskler til å slappe mer av, blodsirkulasjonen øker og pusten slipper mer til. Du ligger på en benk og er tildekket der jeg ikke arbeider. Jeg har taushetsplikt.

Rosenmetoden kan gi deg…
- dyp avspenning og friere pust
- bedre kontakt med dine følelser og behov
- større åpenhet og tydelighet i kontakt med deg selv og andre
- mykere kropp med økt bevegelighet og vitalitet
- opplevelse av å være mer levende i kropp og sinn
- nye muligheter i livet når gamle mønstre og holdninger slipper taket
- økt livsglede og overskudd

Hele kroppen kan få berøring, de fleste av oss kjenner gjerne på smerter på overkropp (rygg, mage, nakke, hode, skuldre) fordi det er her spenninger gjerne setter seg. Men også bena og føttene fortjener oppmerksomhet – sliter du med kalde føtter kan Rosen øke sirkulasjonen helt ned i føttene. Behandlingen er forsiktig og respektfull, det er ikke som en klassisk massasje. Målet er å få kroppen til å slappe av, bli kvitt spenninger og frigjøre pust. Dette påviker hele systemet, og kan ha effekt på søvn eller fordøyelse, og du kan etter hvert merke at du blir bedre kjent med kroppen din.

Undervegs i behandlingen er det naturlig at vi prater, og jeg ønsker å møte deg der du er, her og nå, uten å dømme eller komme med «gode råd». Rosenmetoden handler mye om respekt – og når du begynner i behandling betyr det at du tar deg selv på alvor og respekterer deg selv.

Jeg gleder meg til å møte deg.

 

 

Legg igjen en kommentar