Referanser fra klienter

Jeg opplever behandlingen i Rosenmetoden som veldig positiv. Umiddelbar følelse av velvære og avslapning, men det mest spennende er de oppdagelsene jeg har gjort ved meg selv. Det har satt igang prossesser som har gjort meg til en tryggere person, som setter tydeligere grenser for meg selv og i møte med andre. Jeg har blitt mer åpen og mottakelig for å se livet mitt og dermed har jeg tatt noen valg som har vært sunne og rette for meg. Kjetil har gjennom behandlingen «sett» ting som har vært overraskende treffende, og pga hans behagelige væremåte har det likevel ikke føltes truende eller ubehagelig. Jeg har hele veien følt at Rosenterapien har gjort noe med meg, på en utelukkende positiv måte. Og det er også noe jeg har kjent på kroppen. Det er snodig at kroppen kan reagere så sterkt fysisk på så lette berøringer, med f.eks. stølhet og gjennomsliten muskulatur. Gjennom god informasjon fra terapeuten har jeg forstått at det er helt normalt. Jeg kan anbefale Rosenterapi og behandler Kjetil Skotte på det varmeste. Og jeg kommer også til å fortsette med slik behandling selv. (kvinne, 40)

«Terapeutens rolige og behagelige vesen gjorde meg trygg og fikk meg til å slappe godt av under behandlingene.» (mann, 44).

«Jeg opplever Kjetil som en behagelig og seriøs terapeut som kan det han praktiserer, og jeg opplevde store framskritt etter bare få behandlinger» (kvinne, 25).

«Jeg har i ett års tid fått behandling i Rosenmetoden av Kjetil. Ved hjelp av Kjetils støttende og lyttende tilstedeværelse har jeg oppnådd gode resultater. Hans varme og rolige vesen og hans kunnskap og innsikt har vært uvurderlig i behandlingen. Kort sagt har det vært en utrolig fin og spennende opplevelse å kunne gå på oppdagelsesferd i min kropp og mitt sinn ledsaget av Kjetil. Jeg har følt meg helt og holdent trygg, akseptert og godt ivaretatt, han er en utmerket utøver av Rosenmetoden, og jeg kan på det varmeste anbefale både han og Rosenmetoden til andre» (kvinne, 63)

 

 

Legg igjen en kommentar